maanantai 26. maaliskuuta 2012

Blackenin kaviot nyt

Suhteellisen lyhyessä ajassa saatu aika paljon aikaan, mutta kyllähän noissa vielä hommaa on, nyt on kuvia vain pintapuolelta, pohjassa ei oikeastaan muutosta edellisestä..
vasenta etukaviota oli siis 'käännetty' ja heppa ruvennut käyttämään sitä jalkaa kiertäen vuohisesta, sitä ei varmaan saa korjattua, ainakaan kokonaan..

Tässä on fläppikengät alla, ollut muutaman viikon. (18.3.12)

Nyt normikengät alla. (22.3.12)

Vaihdettiin fläppikengät pois, kun kelit alkoivat muuttumaan mutaiseksi, ei ole hyvä kaviolle, jos pääsee mutaa yms muhimaan pohjallisen ja kavion väliin.. Kuitenkin fläpeistä ollut hyötyä, säteet paremmat, ja kannat myös :)

Takakaviot 22.3.12, varvasseinämä vahvempi jo, ja nyt suojattu edestä.

Lisähuomiona voisin mainita, että hepan kaviot ovat nyt aika hyvässä tasapainossa, normaalisti takomista esiintyy jonkin verran, toki siihen vaikuttaa myös ratsastustapa, mutta nyt ei ole taonnut (eli lyönyt takakavioita etukavioihin) hyvin vähän fläpeillä, eikä lainkaan nyt viime kengityksen jälkeen, ja itse asiassa olin vähän yllättynyt siitä että sillä pysyi kaikki kengät jalassa, eikä edes irvistä mistään, kun herra eilen aamulla päätti lähteä liikuttamaan itseään kylille, juoksenteli sekalaista ravia-laukkaa pitkin loskaista mäkistä tietä tehden välillä pikakäännöksiä ympäri.. oli naapureilla viihdettä ainakin, mua ei naurattanut yhtään. Onneksi ei tullut autoja vastaan, eikä kerennyt isolle tielle asti mennä rekkojen alle :/ 
Lisäksi hepat riehuvat aika paljon tarhassakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti