tiistai 21. tammikuuta 2014

Fasun kuulumisia

Fasun liukastumisesta on nyt ehkä kuukausi aikaa, eläinlääkäri kävi tarkistamassa tilannetta viime viikolla, kun jalka oli turvonnut taas - Heppapa oli tehnyt siihen impparin johtuen ihotulehduksesta (vrt rivi/kurarupi) joiden kanssa tapeltiin jo kesällä/syksyllä.. Ilmeisesti joulunjälkeiset sade/kurakelit saivat sen taas aikaan..
Saatiin lyhyt kipulääkekuuri ja vähän pidempi sulfakuuri, sekä varmuuden vuoksi ohje välttää riehumista, eli heppa karsinaan kunnes jalka parempi. Jänteissä/jännetupissa ei kuitenkaan löytynyt mitään erikoista, joten voidaan kai olla huoletta sen suhteen :)

sulfaa on vielä pariksi päiväksi, ja jalan turvotus on mennyt huomattavasti alaspäin, mutta ilmeni uusia rupia, joita nyt hoidellaan ajamalla karvat ja rasvaamalla sinkkivoiteella..

Heppa ei ole ontunut ja vaikuttaa muutenkin ihan lupaavalta jo - kunhan nyt ei tulisi heti uudestaan kurakelejä pilaamaan kaiken.. Vielä muutama päivä karsinassa (toki kävellään muutama kilsa päivässä pihallakin!) ja sit aletaan pikkuhiljaa nostattamaan kuntoa taas.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti