keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Olkipelletti

Nyt hain siis vihdoin sen olkipellettikuorman, reilu 1000kg pikkusäkeissä. Pelletti on virolaisen Lilliagron tuote, ja hain sitä eräältä tutulta tallilta Loviisasta, jossa ratsastin joskus päälle 10 vuotta sitten :)



Ensimmäisenä sitä testasi vuohemme Pau - jonka mielestä se oli erittäin herkullista! -_-


No, ehkä se ei siitä kuole, kunhan ei ota tavaksi syödä karsinat tyhjäksi - pitänee siinä tapauksessa kokeilla sitä etikkavedellä kastelua..

Nyt on toistaiseksi Aapon karsina olkipelletillä, Blackenin karsinassa on vielä aika reilusti turvetta, joten se sitten pikkuhiljaa vaihtuu pellettiin :)
Huomenna nähdään, miten on toiminut, vai onko ahne poni syönyt karsinan tyhjäksi.. :P


Tällä hetkellä Blackenilla on karsinassaan alivuokralainen - eli Pau. Ovat olleet nyt pari yötä jo yhdessä, ja hyvin on mennyt :) Eka ilta oli aika jännittävä molemmille, mutta kun istuin niiden seurassa jonkin aikaa, molemmat rentoutuivat, ja uskalsivat nuuskiakin toisiaan :)
Siinä istuessani, tuli jopa muutoin niin karsina-arka Blacken melkin syliini <3 Tuli ensin, tosi varoen, hakemaan leivänmurusia - kun Paukin sai, mutta sitten tuli ihan liki, ja toi päänsä syliini, antoi kosketella, ja nuuski mut läpikotaisin <3 Aivan mahtava kokemus! Olen ollut vähän huolissani tuosta sen arkuudesta viime aikoina, mutta nyt näytti taas olevan paluuta omaan itseensä :D


Jotta vuohet pysyisivät karsinoissa, jouduin tekemään yläovet, ne on siitäkin hyvät, että hevoset eivät pääse enää repimään käytävällä roikkuvia riimuja, suitsia yms ;) Pitää vaan käsitellä ne niin etteivät hevoset söisi itseään sieltä ulos -_-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti